(video) Volvo Car Group – primul producător care a introdus pe maşini LED-urile SunLike

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În timp ce luminile SunLike sunt deja folosite pentru a aduce lumină naturală în spațiile interioare din spații rezidențiale, spitale, școli, muzee și aplicații horticole, Volvo Car Group este primul care a introdus astfel de LED-uri pe automobile de serie. Primele modele care le au sunt noile Polestar 3 și Volvo EX90.

Toate luminile nedecorative din interiorul lui Volvo EX90, indiferent dacă sunt plasate pe tavan, podea, buzunarul ușii sau în portbagaj, sunt dotate standard cu LED-uri SunLike. Numărul lor total per maşină se ridică la 72 de unităţi.

Designerii suedezi și-au propus să sporească legătura cu natura, atât ziua, cât și noaptea. LED-urile SunLike, furnizate de Seoul Semiconductor, completează acoperișul panoramic și cabina deschisă. 

Noul adaos de iluminare, care nu pâlpâie, permite o exprimare a culorii mai naturală, dincolo de ceea ce se poate realiza cu LED-urile tradiţionale utilizate astăzi în industria auto – oferind o reflexie scăzută a luminii și un indice de culoare ridicat care exprimă culorile naturale așa cum sunt văzute în natură.

„Prin utilizarea spectrului de lumină emis de LED-urile SunLike, materialele progresive și designul interior al lui Volvo EX90 ies în evidență mai clar și fără distorsiuni ale culorii. Completând decorul nostru din lemn și alte materiale naturale din interiorul cabinei, luminile sunt esențiale pentru limbajul nostru de design scandinav.

Bunăstarea clienților noștri este întotdeauna un accent principal pentru designul interior la Volvo Cars. Introducerea LED-urilor SunLike în interiorul lui Volvo EX90 este o altă ilustrare a ambiției noastre de a aduce tehnologie inovatoare pentru a oferi clienților noștri o experiență premium reînnoită în mașină.”

Dan Fidgett, șeful departamentului Culoare și materiale

Pe lângă mărirea esteticii interiorului, luminile SunLike oferă, de asemenea, confort natural tuturor ocupanților. Suprimarea luminii albastre în combinație cu lumina care nu pâlpâie, emisă de corpurile de iluminat din cabină, poate ajuta la reducerea oboselii ochilor și a durerilor de cap asociate cu o astfel de expunere.

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/