Un bărbat din SUA, condamnat la închisoare pentru ce a făcut cu Veyron-ul său acum cinci ani (video)

O instanţă de judecată din SUA l-a condamnat pe un bărbat din Texas la 12 luni şi o zi de închisoare, pentru tentativă de escrocherie cu ajutorul hipercarului său Bugatti Veyron, scrie Carscoops.

În anul 2006, Andy House, şi-a cumpărat un supercar cu 1.001 CP pentru suma de un milion de dolari şi l-a sigurat pentru suma de 2.2 milioane, plătind încă 20.000 de dolari. Trei ani mai târziu, în 2009, bărbatul în mod intenţionat a ajuns cu maşina în largul Golfului Mexic. Hipercarul a intrat în apă sărată şi nu a mai putut fi restaurat.

În acele momente, House a declarat poliţiştilor că accidentul s-a produs din cauza neatenţiei sale, încercând să se aplece ca să i-a un telefon şi să răspundă la un apel. Potrivit unei alte versiuni, proprietarului a spus că a pierdut controlul automobilului, încercând să evite o coliziune cu un pelican care zbura aproape de suprafaţa solului.

În consecinţă, House a cerut de la compania de asigurări acele 2.2 milioane de dolari, însă ghinion, angajaţii firmei au găsit un martor ocular care a filmat toată scena, ulterior postând-o pe Youtube.

Ancheta în acest caz a durat cinci ani de zile. Într-un final, House şi-a recunoscut fapta şi a fost condamnat la închisoare. Anterior, americanul risca 20 de ani de puşcărie, însă a primit doar 366 de zile după gratii şi va trebui să achite o amendă de 600.000 de dolari. După ce va fi eliberat, bărbatul va fi supravegheat de către autorităţi încă trei ani de zile.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/