Motorina standard este practic 27 de lei în Moldova! Noile tarife plafon stabilite pentru miercuri, 16 martie

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Încă se mai scumpesc! În staţiile din Moldova, pentru ziua de miercuri, 16 martie, au fost stabilite de ANRE următoarele tarife plafon peste care comercianții nu au voie să treacă când le formează pe cele afişate pe panouri (care pot fi mai mici dacă îşi permit să le facă astfel). Benzina 95 nu va fi mai scumpă de 27.72 lei, iar motorina standard decât 26.91 lei.

După câte puteţi observa, tendințele din ultima perioadă de timp au apropiat foarte mult în ţara noastră preţul la benzină de cel al motorinei – acum la sub un leu!

Îţi recomandăm să foloseşti platforma eCarburanţi dacă ai nevoie să găseşti cea mai ieftină benzină, motorină şi GPL din ţară.

Scumpirile în ţara noastră se ţin lanţ, deşi preţul petrolului a continuat să scadă marţi, ajungând la cel mai redus nivel din ultimele două săptămâni, după ce discuţiile dintre Rusia şi Ucraina au atenuat temerile privind întreruperi ale aprovizionării, iar creşterea numărului de cazuri de COVID-19 în China a alimentat îngrijorările referitoare la încetinirea cererii, transmite Reuters.

Cotaţia barilului de ţiţei Brent din Marea Nordului a scăzut cu 4.4%, la 102.16 de dolari, după ce în sesiunea anterioară atinsese 100.05 dolari, în timp ce cotaţia barilului de ţiţei WTI american a coborât cu 4.58%, la 98.43 de dolari, tranzacţionându-se pentru prima dată de la 1 martie sub 100 de dolari.

Luni, ambele cotaţii au scăzut cu peste 5%.

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/