(foto) No comment: Obrazul gros al unui conducător auto din Chişinău

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Să recunoaștem! În ţara noastră, spre deosebire de statele occidentale, s-a pus de mult timp cruce pe unele prevederi din Regulamentul Circulaţiei Rutiere.

Poliţia nu arată că face ordine la trecerile pentru pietoni şi nici nu impune sancţiuni în masă (ca să se simtă) pentru încălcări cu privire la acestea, iar sute de şoferi care observă asta şi încă mai sunt indiferenți faţă de cei din jur, fac un real abuz. Unii care se comportă astfel încă mai au nasul să de-a vina “tradiţională” pe lipsa locurilor de parcare.

Amintim că potrivit RCR, oprirea este interzisă pe trecerile pentru pietoni şi la o distanţă mai mică de 5 m înainte de acestea! Această distanţă de siguranţă, care nu a fost impusă degeaba, de mult timp nu mai este respectată şi astfel pietonii sunt puşi în pericol când se angajează în traversări, asta pentru că le este atât lor, cât şi altor participanţi la trafic, limitată vizibilitatea.

Însă să-ţi laşi maşina într-un astfel de hal, precum posesorul celei din fotografii, înseamnă să ai un obraz foarte, dar chiar foarte gros!…

Strada Ismail

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/