(video) Tesla va pune totuşi oglinzi retrovizoare pe Cybertruck, însă acestea vor putea fi scoase

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Versiunea de producţie a noului Tesla Cybertruck se va deosebi totuşi de prototipul arătat iniţial şi asta pentru a satisface reglementările autorităţilor, inclusiv cele în materie de siguranţă.

Un alt prototip al pickup-ului electric a fost surprins la teste pe teritoriul unui aerodrom în apropiere de Fremont, California, având la bord mai multe noutăţi.

Maşina pre-serie a primit un sistem de roţi directoare pe puntea din spate, o pereche de oglinzi retrovizoare, dar şi corpuri suplimentare de iluminat, integrate în bara de protecţie frontală. De asemenea, se poate observa că dispune de ştergătoare de parbriz, posibil de tipul unora pe care le-a brevetat însăşi Tesla.

‎Printre altele, internauții cred că Cybertruck s-a schimbat și constructiv. În special, el ar putea crește în dimensiuni după ce a primit pe parcurs și un parbriz mai serios înclinat.‎

Supărat că oglinzile retrovizoare vor strica designul unic al vehiculului, un fan Tesla a decis să-l eticheteze pe Elon Musk în plângerea sa. Omul de afaceri a reacţionat şi i-a spus că acestea vor putea fi scoase de către proprietari după propria dorinţă şi necesitate!

Ultimul anunţ făcut de Elon Musk cu privire la acest electromobil a fost că producţia-i va demara în anul 2022.

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/