(video) Compilații de save-uri şi accidente care au avut loc în sezonul din 2020 a WRC

Sezonul din 2020 a Campionatului Mondial de Raliuri WRC s-a încheiat prin cursa care a avut loc în primul weekend din această lună. Învingătoare a devenit echipa Hyundai Motorsport, iar cel mai bun pilot fost Sebastien Ogier care a concurat de partea Toyota GAZOO Racing.

În acest sens, organizatorii competiţiei au publicat un review al sezonului de aproximativ cinci minute, prin care putem vedea cum au decurs competițiile în acest an dificil afectat de pandemia de COVID-19.

Iată şi un top 7 al celor mai reuşite save-uri din cadrul sezonului:

Campionatul din 2020 a cuprins doar şapte etape care s-au desfăşurat în: Monte Carlo (23-26 ianuarie), Suedia (13-16 februarie), Mexic (12-15 martie), Estonia (4-6 septembrie), Turcia (18-20 septembrie), Sardinia (8-11 octombrie), Monza (3-6 decembrie).

Alte nouă etape au fost anulate din cauza COVID-19, iar etapa din Chile pe fondul unor proteste în masă. Să sperăm că sezonul din 2021 se va desfăşura în forţă.

Iată deci şi câteva compilaţii de accidente disponibile din cadrul câtorva etape.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/