(foto/update) Accident de lux în Chișinău! O Tesla Model S a fost tamponată de un Mercedes-Benz GLE Coupe

(update) Contactată de AutoBlog.MD, ofiţerul de presă a Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău ne-a putut comunica că accidentul a fost înregistrat la ora 11:28. Electromobilul Tesla era condus de un bărbat în vârstă de 35 de ani, iar Mercedes-ul de un tânăr de 21 de ani.

Din fericire coliziunea nu s-a soldat cu nicio persoană rănită sau traumatizată. Poliţia cercetează cazul, pe caz fiind inițiată o anchetă. Şoferul care va fi găsit vinovat riscă o sancţiune sub forma a 6 puncte de penalizare şi 1.500 de lei amendă.


În ciuda faptului că astăzi traficul în Chișinău este mai liber, accidentele rutiere continuă să aibă loc!

În urmă cu câteva minute, la intersecția străzilor A. Mateevici și A. Pușkin a avut loc un accident rutier în cadrul căruia au fost implicate două automobile – o Tesla Model S și un Mercedes-AMG GLE 53 Coupe de nouă generație (are un preţ de start în Moldova de practic 83.000 de euro). În urma accidentului, maşina electrică a fost semnificativ deteriorată şi proiectată pe trotuar.

Din ce putem înțelege din fotografiile făcute la fața locului de un martor ocular, Mercedes-ul a lovit modelul electric din lateral, însă nu putem spune la sigur cine se face vinovat de acest accident!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/