in , ,

(foto) Program încărcat pentru importatorii de maşini avariate. Alte cinci au ajuns în Moldova

Program încărcat pentru importatorii de maşini avariate. Din nou, la vama Leuşeni, un lot de vehicule care au suferit accidente rutiere sunt pregătite pentru a fi transportate spre atelierele din Chişinău.

Imaginile au fost publicate pe pagina Auto Inspect, fiind trimise de un martor ocular.

Şi în această proaspătă situaţie, observăm că automobilele sunt aduse pe platforme, iar proprietarii au decis să transporte automobile de model diferit. Până în prezent, de când au început a fi postate cazuri similare pe pagina Auto Inspect, nu s-a observat niciodată ca în vreun lot să existe două sau mai multe maşini de acelaşi model.

În imaginile din articol vedem o Toyota Auris deteriorată cel puţin în partea posterioară, un Ford Fusion lovit în partea frontală, o Toyota Prius V şi un RAV4 la fel accidentate, dar şi un Buick Encore, maşină pentru piaţa americană, dar care de fapt este un Opel Mokka.

Aveţi deci grijă la ce cumpăraţi, iar dacă aveţi dubii, nu ezitaţi să apelaţi la serviciile Auto Inspect.

Vezi şi: (video) Situaţia ciudată a unui şofer din Chişinău după ce maşina i-a fost spartă. Hoţul umbla după piese de Prius cu un Prius

Ultimul lot de maşini lovite aduse: (foto) Mai vin niște „frumuseți” în Moldova! Afacerea cu importul maşinilor avariate continuă

TOATE MATERIALELE ŞI REPORTAJELE #AUTO INSPECT

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire!

Iti place articolul?