(foto) Noul Dacia Duster Extreme – model de ediţie limitată disponibil şi în Moldova

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Dacia a lansat pe piaţa din România şi din Franţa seria limitată Duster Extreme, cea mai echipată versiune a SUV-ului fabricat la Mioveni!

Modelul va fi disponibil şi în Republica Moldova, informaţie confirmată de către dealerul de la Chişinău! Acesta va fi un Duster cu un număr maxim de dotări, dar cu un preț ceva mai atractiv, ne-a comunicat reprezentanța Dacia Moldova.

Beneficiind de un look exclusiv, noua serie limitată oferă standard toate echipamentele disponibile pe versiunea superioară de echipare Prestige (inclusiv aer condiționat automat, sistemul de infotainment Media Nav Evolution cu un ecran tactil de 8 inci și o consolă centrală înaltă), la care se adaugă dotări precum un card de acces fără cheie, două porturi USB pentru pasagerii din spate, un sistem de camere multi-view sau avertizorul pentru unghi mort.

La interior, seria limitată dispune de scaune faţă încălzite cu tapițerie specifică şi cu elemente de design de culoare portocalie, gen cusături contrastante, aplicaţii pe deflectoarele de ventilație, cotiera centrală, panourile ușilor și consola centrală inferioară. Atât volanul, cât şi levierul cutiei de viteze, sunt îmbrăcate în piele.

La exterior se remarcă inserțiile de culoare portocalie prezente în partea superioară a grilei radiatorului, pe carcasa oglinzilor retrovizoare, la nivelul barelor de pavilion şi pe hayon. Noile jante exclusive din aluminiu sunt vopsite în negru şi măsoară 17 inci.

Totodată, modelul de ediţie limitată Duster Extreme introduce o nouă culoare de caroserie în gama Dacia, intitulată Grey Urban. Aceasta va fi valabilă exclusiv pentru maşina descrisă aici.

Disponibil în două versiuni de motorizare – Blue dCi 115 şi TCe 150 – Duster Extreme poate fi deja comandat. Preţul minim în România îi este de 21.900 de euro cu TVA inclus. Preţul pentru Republica Moldova urmează a fi anunţat.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/