(video) Manhart poate pompa aproape 500 CP în noua Supra pentru a putea rula cu 300 km/h

În timp ce modelele de la alte branduri au intrat, de asemenea, în centrul Manhart Performance, echipa din Wuppertal este inițial poziționată în sine în primul rând în ultimii ani ca un specialist în tuning pentru modele BMW. Z4 Roadster este unul dintre cele mai dinamice și mai populare modele din München în rândul șoferilor de mașini sport pe benzină pur sânge, şi Manhart oferă un program extins pentru această decapotabilă.

Privind la generația actuală, Z4 este cunoscut pentru faptul că are un frate din Asia, de la Toyota, numit GR Supra, cu care Z4 împarte o mare parte din tehnologii.

Prin urmare, este evident că Manhart s-a ocupat şi de coupeul sport japonez. Rezultatul impresionant este numit GR 450. În timp ce modelul de serie de top nu este în niciun caz o maşină slabă, livrând 340 CP și 500 Nm dintr-un motor de 3.0 litri şi cu şase cilindri în linie, Manhart GR 450 este semnificativ mai puternic.

Datorită unui MHtronik Powerbox sau o remapare a ECU, dar și un nou eşapament din oţel inoxidabil cu supape active, motorul B58 cu turbocompresor twin-scroll generează 450 CP şi 650 Nm de cuplu (deşi ar mai exista un stage din care s-au stors 482 CP/653 Nm şi maşina a putut face 0-100 km/h în 4.0 secunde (-0.3 s), în timp ce viteza maximă a crescut până la 300 de km/h).

Terminaţiile de eșapament sunt disponibile finisate fie într-o culoare neagră, fie în fibră de carbon. În plus, există, de asemenea, un downpipe Manhart, opțional cu un convertizor catalitic cu 300 de celule, ori pentru export sau utilizarea maşinii în motorsport fără el. Pe lângă optimizarea motorului, adaptarea suspensiei a contribuit la caracteristica de conducere și mai dinamică a GR Supra. GR 450 poate fi dotată cu arcuri de la H&R sau o suspensie KW Variant 3 cu nişte manipulări suplimentare din atelier pentru scăderea centrului de greutate.

Desigur, acest lucru nu este singurul rafinament vizual. Există, de asemenea, inserţii decorative din vinil care îi oferă maşinii un aspect mai atrăgător. În plus, maşina este “încălţată” pe jante MANHART Concave One, cu finisare “diamond polished”, în dimensiuni de 9×20/10.5×20 inci. Alternativ, jantele pot fi finisate în negru lucios sau negru mat. Anvelopele montate peste jante măsoară 265/30 ZR20 și 285/30 ZR20.

Mult-așteptatul MANHART Emulator Control Module este, de asemenea, instalat. Există două variante disponibile pentru GR450: Delete-R și Valve Control pentru evacuare. ECM Deleter este răspunsul la o cerere tot mai mare de la clienții care sunt în căutarea pentru o soluție adecvată și simplă, care se ocupă cu eliminarea catalizatorului sau de-cat. ECM flap control dezactivează automatic start / stop şi automatic sound design (ASD/sunet de evacuare fals în interior, redat prin difuzoarele sistemului audio) și permite controlul supapelor din eşapament prin intermediul butoanelor de pe volanul multifuncțional.

La solicitare mai pot fi îmbunătăţite mecanismele de frânare şi interiorul.

Iată mai multe detalii, dar şi un price list:
(dacă nu apare imediat, actualizează te rugăm pagina)

[embeddoc url=”https://www.manhart-performance.de/wp-content/uploads/2020/04/GR-450-Expose-eng-NEU.pdf” download=”none”]

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova. De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise