(video) “Zburase” prin localitate și pe sub camere? Un taximetrist a ajuns din urmă un ZIL în Chetrosu

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Sâmbătă, la ora 16:30, în dispeceratul SST și CR a Direcției de Poliţie a mun. Chișinău, a parvenit informația prin apel la 112, precum că pe traseul R2 Chișinău-Anenii Noi, în localitatea Chetrosu, s-a produs un accident grav.

La faţa locului s-au găsit implicate un taximetru Toyota, condus de un tânăr de 23 de ani, dar şi un ZIL cu un bărbat de 64 de ani la volan. Ambii au fost transportați la spital pentru că au avut de suferit!

O vreme în zonă s-au înregistrat ambuteiaje pe ambele sensuri. Alte circumstanţe se stabilesc. Nu se confirmă de către poliție că ar fi fost implicat și un al treilea autovehicul care a lovit Toyota din spate, după care a plecat de la fața locului.

Chetrosu! Ambuteiaj la intrare și ieșire!

Publicată de Инна Дима pe Sâmbătă, 12 august 2023

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise