(video) Premieră: Noul Lynk & Co 06 – cel mai compact crossover al proaspetei mărci

0

Timpul trece, iar produsele mărcii Lynk & Co, creată cu forţele comune ale Geely şi Volvo, au reuşit timp de patru ani să se extindă până la un total de cinci! Gama a fost lansată prin crossoverul 01, urmat de crossoverul european 02, sedanul 03, SUV-ul coupe 05 şi cel mai nou membru este 06, cel mai compact crossover!

Iar dacă vă întrebaţi unde este modelul 04, atunci răspunsul ar fi că încă nu este gata, ori nici nu va exista, deşi a fost anunţat în 2018 în calitate de hatchback.

Prin ce se remarcă noul Lynk & Co 06:

  • Este cea mai compactă mașină a mărcii: lungimea sa este de 4.340 mm. Designul păstrează în mare măsură stilul deja implementat pe toate “rudele”, deși cu unele inovații precum o grilă de radiator cu celule mai largi, dar şi stopuri originale compuse din două secţiuni diferite.
  • Acesta este primul model al brandului creat pe platforma compactă BMA a celor de la Geely (folosită de asemenea pe Geely Coolray și Geely Icon). Prin urmare, tracţiunea poate fi doar pe roţile din faţă, iar pe puntea din spate se regăseşte o suspensie semi-dependentă. Ampatamentul maşinii constituie 2.640 mm.
  • Interiorul este realizat într-un stil nou pentru marcă, putând fi observate unele detalii care fac referinţă la cele găsite pe modelul Geely Coolray, dând de înţeles că este proiectat pentru un public tânăr.
  • Panoul de bord digital şi monitorul de pe consola centrală măsoară fiecare câte 10.25 inci în diagonală. Levierul cutiei de viteze are o formă originală şi este nefixat, în timp ce frâna de mână este acţionată electric.
  • Panoul de control a climatizării conţine comenzi tactile în mare parte şi este pe cât de compact, pe atât de atrăgător.
  • Din start noul Lynk & Co 06 va fi oferit cu un singur motor turbo pe benzină, cu trei cilindri şi volum de 1.5 litri, ce produce 180 CP şi 265 Nm. Cutia de viteze care vine în tandem este un preselectivă robotizată cu şapte rapoarte şi dublu ambreiaj.
  • Este promisă apariţia curândă şi a unei unităţi de propulsie plug-in hybrid, compusă din benzinarul menţionat mai sus, care mai este asistat şi de un electromotor ce produce 82 CP. Deşi ar trebui să rezulte o putere mai mare, de exemplu pe Volvo XC40 T5 Twin Engine oferă în total 262 de CP şi 425 Nm, cea maxim dezvoltată de motorizarea de pe 06 va fi de 190 CP (ar putea fi o cifră eronată).
  • Ca şi toate celelalte modelele ale mărcii, noul crossover este proiectat inclusiv pentru piața europeană. Cu toate acestea, debutul local al brandului şi maşinilor sale din nou întârzie: compania promite să înceapă vânzările până la sfârșitul anului 2020, iar primul servit va fi modelul 01. În China, noul Lynk & Co 06 va începe să se vândă până la începutul toamnei.

https://autoblog.md/producatorul-auto-care-vine-in-europa-cu-masini-pe-care-nu-le-vei-putea-cumpara/

GALERIE FOTO:

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

https://abangsongan.desa.id/https://abuan.desa.id/https://banua.desa.id/https://baturselatan.desa.id/https://baturtengah.desa.id/https://baturutara.desa.id/https://bayunggede.desa.id/https://belandingan.desa.id/https://belanga.desa.id/https://belantih.desa.id/https://buahan.desa.id/https://bunutin-kintamani.desa.id/https://catur.desa.id/https://daup.desa.id/https://dausa.desa.id/https://demulih.desa.id/https://gunungbau.desa.id/https://katung.desa.id/https://kedisan.desa.id/https://kintamani.desa.id/https://lembean.desa.id/https://manikliyu.desa.id/https://pengejaran-kintamani.desa.id/https://pengiangan.desa.id/https://pinggan.desa.id/https://satra-kintamani.desa.id/https://sekaan.desa.id/https://sekardadi.desa.id/https://selulung.desa.id/https://siakin.desa.id/https://songana.desa.id/https://songanb.desa.id/https://subaya.desa.id/https://suter.desa.id/https://terunyan.desa.id/https://ulian.desa.id/https://undisan.desa.id/