Anunț pentru șoferi! Vizita de miercuri a premierului Belgiei vă va impune să cedați coloanei oficiale

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Atenție, șoferi! Anunț de la Primăria Municipiului Chișinău în această seară! Miercuri, 3 aprilie 2024, va fi limitat temporar accesul persoanelor în anumite locuri publice din capitală.

Măsura este luată de poliție (care nu a anunțat nimic despre asta până acum), în contextul vizitei oficiale a lui Alexander De Croo, Prim-ministru al Regatului Belgiei.

Delegația oficială va vizita Guvernul și Parlamentul Republicii Moldova, însă sunt vizate de restricții și străzi din sectorul Buiucani!

Anunț pentru șoferi. Chișinău va fi vizitat de Alexander De Croo.
Alexander De Croo, FOTO: politico.eu

Astfel, în intervalul orelor 8:00-18:00, va fi limitat temporar accesul publicului pentru desfășurarea întrunirilor, manifestărilor în masă, lucrărilor de reparație a drumurilor și tăiere a arborilor, în perimetrul străzilor pe unde se vor deplasa coloanele oficiale.

Conducătorii auto sunt îndemnaţi să se conformeze cerințelor polițiștilor, să manifeste răbdare și disciplină, fără abateri de la Regulamentul circulației rutiere.

Vezi AICI o listă a străzilor pe care vor exista restricții în contextul acestui anunț.

Amintim, potrivit RCR, că vehiculele cu regim prioritar de circulaţie sunt doar cele echipate cu lumini giratorii de culoare albastră şi/sau roşie şi cu semnale sonore speciale. Însă de prioritate beneficiază, de asemenea, conducătorii vehiculelor escortate de vehiculul cu regim prioritar de circulaţie!

Vezi și: (video) Prioritate are o ambulanţă sau o coloană oficială de politicieni? Răspunsul poliției a înfuriat societatea

Cmentariile sunt închise