(foto/video) GENEVA 2019: Noul Koenigsegg Jesko este deja Sold Out

0

Koenigsegg are plăcerea să anunţe că plățile în avans au fost primite de la clienți și dealeri pentru toate cele 125 de sloturi ale noului Koenigsegg Jesko. Astfel, cine nu a reuşit să-şi rerezerve unul va trebui să-l caute la mâna a doua sau să-l cumpere nou, printr-un intermediar, semnificativ mai scump!

Lansarea modelului Koenigsegg Jesko la Salonul Auto de la Geneva, acum câteva zile, a fost un succes remarcabil. Iniţial, din cele 125 de exemplare planificate, 83 de mașini au fost vândute înainte de expoziţia la care am fost şi noi prezenţi. Pentru restul 42 au fost încheiate acorduri în termen de 5 zile de la debutul mașinii pe standul Koenigsegg!

„Noul Koenigsegg Jesko este maşina cu cel mai mare volum de producție pe care l-am planificat vreodată. Pentru că a fost vândut în câteva zile de la dezvăluirea sa este pe cât de „umilitor”, pe atât de minunat pentru oamenii care au lucrat la dezvoltarea sa. De la activitatea vizionară a designerilor, inginerilor și tehnicienilor noștri până la munca incredibilă făcută de echipa noastră de vânzări și de rețeaua noastră globală de distribuitori Koenigsegg – a fost nevoie de o echipă minunată pentru a aduce Jesko în lume. Suntem foarte recunoscători pentru recepția pe care o primim de la presă, public și, bineînțeles, de la familia în creștere a proprietarilor de Koenigsegg”, a declarat şeful şi fondatorul mărcii, Christian von Koenigsegg.

De la dreapta la stânga: Christian von Koenigsegg, Halldora von Koenigsegg (soţia lui) şi Jesko von Koenigsegg (tatăl său, în cinstea căruia a şi numit automobilul)

Producția lui Jesko va începe la sfârșitul anului 2020, iar un exemplar va fi asamblat timp de o săptămână! Modelul poate fi specificat în oricare din cele două variante, fie cu accent pe viteză maximă, fie cu accent pe caracteristici de circuit, în funcție de preferințele clienților. Koenigsegg Jesko va fi omologat pentru utilizarea pe toate piețele relevante din întreaga lume.

De menţionat că un număr mic de vehicule au fost achiziționate de către dealerii oficiali Koenigsegg pentru a a brona nişte sloturi pentru potențialii clienți care nu au putut participa la Salonul Auto de la Geneva. Aceştia sunt încurajați să contacteze cel mai apropiat distribuitor Koenigsegg cât mai curând posibil.

Amintim că un Jesko a fost evaluat la aproximativ trei milioane de dolari.

GALERIE FOTO:

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata