(foto) Am văzut noua generație Genesis G80 la teste prin Germania. Iată cum va arăta sedanul premium la exterior și interior

Genesis, sub brandul premium al celor de la Hyundai, anunță primele detalii despre noua generație G80! Între timp, noii fiind în deplasare prin Germania, am reușit să vedem un exemplar încă camuflat, acesta fiind cel mai probabil într-o fază finală de teste.

Genesis a prezentat noul G80 publicului online printr-o serie de randări oficiale, care prezintă designul exterior și interior, realizat în baza limbajului stilistic bine cunoscut de pe modelele G90 și GV80. Mai simplu vorbind, a treia generație va fi un GV80, însă sub forma unui sedan de lux de talie medie și cu doar două rânduri de scaune.

Limbajul „Athletic Elegance” de care a beneficiat permite variații în interpretarea designului, permițând un echilibru atent considerat între cele două caracteristici opuse – atletismul și eleganța. G80-ul nou-nouț este numit nucleul liniei de modele Genesis și oferă o interpretare unică a berlinelor de lux. În special, grila Crest și cele două linii ale Quadlamps-urilor care ocolesc toate părțile vehiculului sunt elemente de design ale mărcii, introduse pentru prima dată pe GV80 și acum pe noul G80.

Genesis G80 oferă un stil și o practicabilitate fără compromisuri, reprezentând cea mai modernă interpretare a profilului clasic de sedan, cu o proporție ideală dintre o mașină cu tracțiune spate și una cu o linie a acoperișului ca și cea a unui coupe.

Părțile laterale prezintă niște Parabolic Lines care pleacă din față spre spate și care curg ușor în jos, evocând eleganța mașinilor clasice din trecut. Acest lucru este contrabalansat cu o linie cromatică înclinată pentru a menține postura direcțională. Liniile puternice atletice ale apărătorilor din față și din spate subliniază poziția puternică a roților cu jante de 20 de inci.

Imaginea din spate este definită în continuare de niște stopuri Quadlamps. Butonul de acționare a ușii portbagajului și garnitura cromată din jur imită forma logoului Genesis pentru a reafirma identitatea vizuală a mărcii.

În habitaclu, în partea din față, tabloul de bord este compus dintr-un spațiu deschis expansiv, cu un ecran lat de 14.5 inci dedicat pentru sistemul multimedia. Deflectoarele subțiri de aer, parte a sistemului de climatizare, întind vizual lățimea cabinei.

O atenție specială a mai fost acordată pentru a reduce grosimea montanților A și dimensiunea oglinzilor retrovizoare, oferind șoferului o vedere panoramică și relaxată atunci când este așezat.

Genesis spune că noul G80 va debuta în această lună de martie inițial în Coreea de Sud și că dispune de un nou design, platformă, motoare și sisteme avansate de asistență a șoferului (ADAS).

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Vezi și:

(foto) 5.5 metri de lux. Noul Genesis G90 facelift a primit versiunea Limousine

(foto) Genesis G70 a devenit primul automobil de serie cu panou de bord cu ecran stereoscopic

https://autoblog.md/video-new-york-2018-premiera-mondiala-genesis-essentia-concept/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/