(video) Durleşti: O maşină a intrat dur în peretele unei case după o manevră eşuată a şoferului de a ocoli o groapă

Posesorul unei case de pe strada Tudor Vladimirescu din oraşul Durleşti s-a trezit cu peretele avariat după ce noaptea o maşină s-a oprit în el. O cameră de supraveghere a surprins momentul şi se crede că şoferul a pierdut controlul automobilului în încercarea de a ocoli o groapă de pe drum.

Craterul a fost lăsat baltă după ce s-ar fi efectuat lucrări de reparație la o ţeavă. Potrivit responsabililor de la Primăria Durleşti, lucrările au fost făcute de angajaţii Apă-Canal Chişinău care au anunţat că nu mai au asfalt pentru a astupa această groapă, potrivit Publika TV.

O vină însă o poartă şi conducătorul auto despre care nu se menţionează unde a dispărut cu tot cu maşina-i avariată. Imaginile de pe cameră arată că viteza dezvoltată de autovehicul era excesivă.

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-accident-in-durlesti-momentul-impactului-neasteptat-care-ar-fi-dus-masinile-in-curtea-unei-case

Cmentariile sunt închise

https://abangsongan.desa.id/https://abuan.desa.id/https://banua.desa.id/https://baturselatan.desa.id/https://baturtengah.desa.id/https://baturutara.desa.id/https://bayunggede.desa.id/https://belandingan.desa.id/https://belanga.desa.id/https://belantih.desa.id/https://buahan.desa.id/https://bunutin-kintamani.desa.id/https://catur.desa.id/https://daup.desa.id/https://dausa.desa.id/https://demulih.desa.id/https://gunungbau.desa.id/https://katung.desa.id/https://kedisan.desa.id/https://kintamani.desa.id/https://lembean.desa.id/https://manikliyu.desa.id/https://pengejaran-kintamani.desa.id/https://pengiangan.desa.id/https://pinggan.desa.id/https://satra-kintamani.desa.id/https://sekaan.desa.id/https://sekardadi.desa.id/https://selulung.desa.id/https://siakin.desa.id/https://songana.desa.id/https://songanb.desa.id/https://subaya.desa.id/https://suter.desa.id/https://terunyan.desa.id/https://ulian.desa.id/https://undisan.desa.id/