BMW extinde gama de motoare pentru Seria 6 GT cu cel mai accesibil diesel

BMW anunţă că extinde gama de motoare pentru noul BMW Seria 6 Gran Turismo la un total de cinci unităţi. După ce în toamna anului 2017 a fost adăugat cel mai puternic diesel cu 320 de CP şi 680 Nm de cuplu pentru modelul 640d xDrive, astăzi bavarezii prezintă cel mai accesibil propulsor care poate fi alimentat cu motorină!

Începând cu iulie 2018, un motor diesel cu patru cilindri va fi disponibil pentru BMW Seria 6 Gran Turismo. Sub capota noului BMW 620d Gran Turismo, unitatea de 2.0 litri volum va produce 190 de cai putere şi un cuplu maxim de 400 de Nm, disponibil între 1.750 și 2.500 rpm.

Consumul de combustibil în regim mixt este estimat la 4.9 – 4.8 l/100 km.

Un astfel de agregat este introdus în premieră pe BMW Seria 6. Dotat cu tehnologie TwinPower Turbo, cu geometrie variabilă a turbinei și sistem de injecție directă Common Rail, toate constituie premisele pentru livrarea de energie sportivă și un grad ridicat de eficiență a acestui motor.

Noul motor entry-level transferă puterea prin intermediul unei transmisii standard Steptronic cu 8 trepte. Acceleraţia 0-100 de km/h o face în 7.9 secunde, iar viteza maximă nu va putea depăşi 220 de km/h.

Toate sistemele de suspensie disponibile pentru BMW Seria 6 Gran Turismo sunt, de asemenea, disponibile opțional pentru noul model, inclusiv suspensia pneumatică adaptivă pe două axe, sistemul Integral Active Steering, opţiunea Executive Drive şi stabilizarea activă a ruliului.

Vezi şi: Noul BMW Seria 6 Gran Turismo poate fi comandat în Moldova. Vezi lista de preţuri

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/