Carburanţii se scumpesc din nou! Cel puţin o reţea a operat deja modificări ale preţurilor

În ultimele ore în spaţiul online au apărut mai multe fotografii, spre indignarea şoferilor, care prezintă noi preţuri afişate la panourile unor benzinării. Şi da, este adevărat, carburanţii s-au scumpit din nou după doar câteva zile!

Din analizele pe care le-am efectuat pe site-urile companiilor locale vă putem spune că la moment o singură reţea de staţii din şapte cele mai mari şi cunoscute din ţară a operat chiar ieri modificări ale tarifelor! Însă, conform surselor noastre, se aşteaptă scumpiri şi la ceilalţi jucători de pe piaţă, însă când anume o vor face nu cunoaştem.

Aşadar, dacă reţeaua în cauză a făcut anterior ultima actualizare a preţurilor la 10 februarie, mai nou a anunţat pe site-ul său oficial că le-a modificat din 16 februarie.

Aşadar, un litru de motorină standard îl vinde acum cu 15.55 lei în loc de 14.95 lei, unul de motorină extra cu 15.99 în loc de 15.39 lei, un litru de benzină Premium 95 cu 18.25 în loc de 17.65 lei, un litru de benzină Extra cu cifră octanică 99 cu 19.45 în loc de 18.63 lei.

Până şi un litru de GPL s-a scumpit: costă acum 10.95 în loc de 10.35 lei!

Cmentariile sunt închise