Cel mai neîndemânatic hoţ de maşini din Moldova? Un tânăr din Chişinău a furat un taxi şi l-a răsturnat în Bălţi

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un bărbat din Bălți a manifestat curaj și a ajutat polițiștii să rețină un infractor. Localnicul a anunţat în seara zilei de ieri forţele de ordine că pe strada Feroviarilor un taximetru s-a răsturnat, iar șoferul cu un comportament neadecvat intenționa să părăsească locul accidentului.

Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că automobilul fusese răpit de la proprietar. Suspectul ar fi comandat mașina de taxi și la scurt timp după ce ar fi urcat în automobil, a amenințat șoferul cu un pistol, i-a cerut să coboare, urcând personal la volan şi deplasându-se într-o direcție necunoscută.

Ulterior, din cauza vitezei excesive, bărbatul a pierdut controlul volanului și a răsturnat automobilul pe acoperiş.

FOTO: IP Bălţi

Suspectul s-a dovedit a fi un locuitor al mun. Chişinău, în vârstă de 29 de ani. La moment este reținut pentru 72 ore și se află în izolatorul de detenție provizorie a poliției.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru tâlhărie. Conform legii penale, persoana vinovată de comiterea infracțiunii respective riscă pedeapsă cu închisoare de până la 10 ani.

Poliția manifestă recunoștință tuturor cetățenilor care reacționează prompt în prevenirea și oprirea ilegalităților, ce pun viața altor persoane în pericol, sporind astfel relația între poliție și societate.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/