Centrul Chişinăului, închis pentru circulaţie pentru câteva zile

0

Începând din seara zilei de ieri (ora 23:00) a fost sistată circulația traficului rutier pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, mai exact pe tronsonul cuprins între str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni și str. A. Pușkin. Motivul este organizarea în Piața Marii Adunări Naționale a repetiţiei şi a manifestărilor consacrate Zilei Independenței a Republicii Moldova.

Restricţiile vor expira în dimineaţa zilei de 28 august (ora 05:00)

FOTO: sputnik.md

În context, pe perioada menționată, circulaţia transportului public va fi redirecţionată după cum urmează:

  • Troleibuze

Rutele nr. 1, 4, 5, 8, 22, 34: vor fi redirecționate pe str. București.

Rutele nr. 30, 31: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Vasile Alecsandri, str. București, str. Al. Pușkin, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseele stabilite.

  • Autobuze

Ruta nr.5:

Tur – de pe str. Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni pe str.31 August 1989, str. Al. Pușkin, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.

Ruta nr. 9, nr.46:

Tur – de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni, str. 31 august 1989, str. Al. Pușkin și în continuare pe traseele stabilite.

Retur – de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Al. Pușkin, str. Ierusalim, bd. Grigore Vieru, str. Constantin Tănase, str. Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseele stabilite.

Ruta nr. 11: De pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Al. Pușkin, str. Ierusalim, bd. Grigore Vieru, str. Constantin Tănase, str. Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni și în continuare pe traseul stabilit.

Ruta nr. 122: va fi redirecționată pe str. București.

  • Microbuze

Ruta nr. 103: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Alexei Șciusev, str. București, str. Ciuflea, bd. Constantin Negruzzi și în continuare pe traseul stabilit.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier în perioada de referință sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata