Centrul Chişinăului va fi limitat pentru circulație timp de trei zile! Efectuează o vizită preşedintele grec

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Republica Moldova va fi vizitată de o delegație oficială. În acest sens, Inspectoratul General al Poliției, dar şi Primăria Chişinău, informează abia acum dimineaţa (probabil din motive de securitate) că, în baza unei dispoziţii a Primăriei, emise ieri la solicitate SPPS, începând din această dimineaţă de la ora 8:00 şi până la ora 18:00 a zilei de 2 martie, în centrul capitalei și străzile adiacente este limitat și interzis accesul vehiculelor și a persoanelor pentru desfășurarea întrunirilor și a manifestărilor în masă.

Reprezentanții forțelor de ordine se vor afla la datorie în scopul asigurării ordinii publice și securității circulației rutiere.

În acest sens, Poliția solicită tuturor cetăţenilor să adopte un comportament civilizat, să se subordoneze necondiționat cerințelor legale ale forțelor de ordine, inclusiv să evite conflictele de orice natură.

Informăm conducătorii auto, dar și pietonii că, în contextul protocoalelor oficiale, traficul pe o mare parte din arterele principale ale Chişinăului ar putea fi îngreunat! În acest sens se solicită șoferilor să nu parcheze automobilele pe principalele artere ale oraşului pe întreaga durată a vizitei oficiale!

[embeddoc url=”https://autoblog.md/wp-content/uploads/2023/02/vizita-delegatie-grecia.pdf”]

Cmentariile sunt închise