(video) Rimac Concept_One l-a învins pe Bugatti Veyron într-o liniuţă de 402 metri

0

Organizaţia Wilton Classic & Supercar a aranjat o cursă de tip drag între un Bugatti Veyron şi primul model al companiei Rimac din Croaţia – Concept_One cu ai săi 1.088 ca putere.

La întrecere a participat pilotul de teste principal al firmei Rimac.

Pe distanţa clasică de 402 metri, supercarul din Croaţia a întrecut hipercarul francez, chiar dacă Veyron a fost la un pas de victorie spre final.

Сoncept_One este dotat cu patru motoare electrice care produc în total 3.790 Nm de cuplu! Având o greutate de 1.850 de kilograme, maşina porneşte de pe loc şi ajunge până la 100 de km/h în doar 2.6 secunde. Viteza maximă este egală cu 305 km/h.

Exemplarul Veyron era unul obişnuit cu motor W16, de 8.0 litri, cu 1.001 CP. Acceleraţia 0-100 km/h o face în 2.5 secunde, iar viteza maximă atinge 407 km/h.

Vezi şi: (video) Drag race: Rimac Concept_One vs Porsche 918 Spyder 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

https://abangsongan.desa.id/https://abuan.desa.id/https://banua.desa.id/https://baturselatan.desa.id/https://baturtengah.desa.id/https://baturutara.desa.id/https://bayunggede.desa.id/https://belandingan.desa.id/https://belanga.desa.id/https://belantih.desa.id/https://buahan.desa.id/https://bunutin-kintamani.desa.id/https://catur.desa.id/https://daup.desa.id/https://dausa.desa.id/https://demulih.desa.id/https://gunungbau.desa.id/https://katung.desa.id/https://kedisan.desa.id/https://kintamani.desa.id/https://lembean.desa.id/https://manikliyu.desa.id/https://pengejaran-kintamani.desa.id/https://pengiangan.desa.id/https://pinggan.desa.id/https://satra-kintamani.desa.id/https://sekaan.desa.id/https://sekardadi.desa.id/https://selulung.desa.id/https://siakin.desa.id/https://songana.desa.id/https://songanb.desa.id/https://subaya.desa.id/https://suter.desa.id/https://terunyan.desa.id/https://ulian.desa.id/https://undisan.desa.id/