CES 2016: Pe neaşteptate, compania Bosch prezintă un speedster conceptual (video)

Compania Bosch a prezentat un concept decapotabil, dotat cu o planşă de bord digitală, care vine să uşureze controlul asupra automobilului. Premiera prototipului a avut loc la Expoziţia de consumabile CES de la Las-Vegas.

Cu ajutorul sistemului multimedia, şoferul poate percepe situaţia din mediul înconjurător prin diferite semnale audiovizuale. De exemplu, dacă automobilul detectează apropierea unui pieton în partea stângă, un indicator luminos de avertizare se va aprinde în aceeaşi parte a habitaclului.

Reprezentanţii companiei spun că înlocuirea tradiţionalelor butoane şi manete cu ecrane tactile, permite ca cel din spatele volanului să fie mai concentrat.

bosch-is-taking-car-connectivity-to-a-whole-other-level-photo-gallery_2

Conceptul nemţilor este dotat şi cu autopilot, sistem care se bazează pe senzori GPS. Actualmente, Bosch dezvoltă şi testează un sistem de parcare automată, sută la sută autonom, care va apărea pe maşinile de serie în anul 2018. Germanii spun că au încheiat o înţelegere în acest sens cu un producător auto, însă nu i-au dat nume.

bosch-is-taking-car-connectivity-to-a-whole-other-level-photo-gallery_4

bosch-is-taking-car-connectivity-to-a-whole-other-level-photo-gallery_3

1-BBM-21856 (1)

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/