Cipru: Curierii care conduc motociclete sau mopede vor trebui să fie echipați cu airbaguri

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Curierii profesioniști care conduc motociclete sau mopede în Cipru vor trebui să fie echipați cu airbaguri pentru astfel de vehicule motorizate pe două roți!

Schimbarea este pe cale să aibă loc în cazul în care Camera Reprezentanților de pe insula mediteraneană va adopta un proiect de lege elaborat de Departamentul de Transport Rutier, după o sugestie înaintată de Poliția Ciprului, scrie Roadpol.

FOTO: ISTOCK

Proiectul de lege prevede, de asemenea, în mod explicit că acei curieri care fac cursuri pentru obținerea permisului o motocicletă sau moped, precum și cei care livrează, trebuie să poarte o cască de protecție, vestă și pantaloni, mănuși, precum și genunchere și cotiere, protecție la spate și protectoare de sold.

Propunerea mai prevede pedepse mai aspre pentru șoferii profesioniști, care nu dețin un permis de conducere valabil și adecvat. Permisele de învățare nu vor fi acceptate/valide pentru conducerea unei motociclete sau a mopedului în scopuri profesionale.

Pe baza propunerii, cei care vor opera fără un permis de conducere corespunzător, vor fi supuși unei amenzi de până la 6.000 EUR și/sau închisoare de până la doi ani.

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/