(video) Premieră: Ediţia limitată THE 8 X JEFF KOONS! Modelul exclusivist poate fi comandat şi în Moldova

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Trebuie să te grăbești pentru a reuşi să pui mâna pe unul dintre ele! Într-o ediţie exclusivă de numai 99 de automobile, un număr strict limitat de modele M850i xDrive Gran Coupe vor fi create ca rezultat a unei colaborări strânse între artistul Jeff Koons şi BMW pe parcursul mai multor ani.

Prin THE 8 X JEFF KOONS, cel mai elaborat automobil din toată istoria BMW va fi prezentat pentru prima dată unui public global cu ocazia Frieze Los Angeles. BMW este un partener pe termen lung al târgului de artă, unde Jeff Koons este reprezentat de Pace Gallery, situat pe Melrose Avenue.

„BMW se dezvoltă prin căutarea constantă de noi provocări! Colaborarea cu Jeff Koons ne-a inspirat din nou pe toţi – în sediul central şi în fabricile noastre din Germania. Niciodată în istoria companiei noastre nu a fost creat un BMW cu un efort de proiectare atât de amplu precum THE 8 X JEFF KOONS! O «sculptură în mişcare» care nu numai că va fi expusă ca obiect de colecție râvnit în muzee, ci va putea şi să strălucească pe şosele ca un BMW autentic.”

Oliver Zipse, preşedintele Consiliului de Administraţie al BMW AG

Caracteristici cheie:

  • Designul expresiv şi atractiv combină 11 culori diferite pentru exterior, de la albastru la argintiu, precum şi de la galben la negru. Doar două maşini vor fi produse în fiecare săptămână!
  • Interiorul multicolor este compus din materiale de ultimă generaţie, piele fină şi cu logoul ediţiei şi semnătura artistului pe capacul consolei centrale, sub display. Scaunele sunt acoperite cu piele vopsită în roşu şi albastru, evocând culorile super eroilor din universul benzilor desenate, precum şi pe cele ale BMW M, divizia de înaltă performanţă a companiei.
  • Per total, designul energic şi puternic include atât elemente pop art, cât şi modele geometrice care aduc un omagiu contururilor şi formei complexe ale sportivului Seria 8 Gran Coupe. Liniile din spate în formă de explozie sunt un omagiu direct adus modelului BMW Art Car din 2010 creat de artist, în timp ce “POP!” pe fiecare parte, precum şi imaginile cu vapori simbolizează puterea şi viteza THE 8 X JEFF KOONS, potrivit artistului.
  • Peste 200 de ore de muncă manuală au fost petrecute de către profesionişti înalt specializaţi la uzinele BMW din Dingolfing şi Landshut numai pentru vopseaua exterioară, unde elemente de culoare sunt aplicate adesea sub lupă.
  • Fiecare automobil vine cu un certificat de format mare semnat de Jeff Koons, care, pe lângă semnătura lui Oliver Zipse, conţine şi numărul individual de identificare al automobilului respectiv. Artistul a proiectat şi supracoperta manualului maşinii. O altă semnătură a artistului se regăseşte la interior, pe capacul de sub ecranul central. Koons a ales în mod deliberat albastrul de Bavaria din sigla BMW.

Iniţial, THE 8 X JEFF KOONS va fi expus publicului la Rockefeller Plaza din Manhattan, înainte ca primul automobil să fie scos la licitaţie la Christie’s din New York, la 4 aprilie. Toate veniturile din cea mai mare ofertă vor merge către Centrul Internaţional pentru Copii Dispăruţi şi Exploataţi (ICMEC). De peste două decenii, Jeff Koons susţine personal organizaţia non-guvernamentală.

După premiera mondială, THE 8 X JEFF KOONS va fi prezentat la numeroase târguri şi evenimente de artă din Europa, Asia şi Orientul Mijlociu, inclusiv cea de-a 16-a ediţie a Istanbul Contemporary, Paris Photo, Goodwood Festival of Speed, Art Dubai, West Bund Art & Design Fair Shanghai şi Art Basel Hong Kong.

Preţul noului THE 8 X JEFF KONS se comunică la cerere! Este disponibil prin toate reprezentanţele BMW pe principiul “primul venit, primul servit”! BMW Moldova ne-a confirmat că este disponibil la comandă şi în ţara noastră, însă detalii se oferă doar după solicitarea ofertei! În SUA modelul costă 350.995 de dolari.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/