Citroen se întoarce oficial în Republica Moldova

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Marca franceză Citroen se întoarce în Republica Moldova! Anunțul a apărut în format sponsorizat pe rețele de socializare. Revenirea are loc după mai mulți ani de lipsă a unei reprezentanțe.

Noul showroom Citroen, amenajat stilistic în baza noii identități vizuale a mărcii, este deja ridicat pe șoseaua Muncești 795 (în apropiere de Aeroport). În aceeași clădire va fi și un centru autorizat de service.

La dispoziția clienților vor fi puse majoritatea modelelor actuale, inclusiv C5 X și SpaceTourer, cu multiple motorizări, printre care electrice.

Data fixă a deschiderii nu a fost anunțată deocamdată.

Marca franceză Citroen se întoarce în Republica Moldova

Relansarea Citroen în Moldova marchează un moment important pentru fanii mărcii și oferă consumatorilor noi oportunități de a experimenta inovația și designul caracteristic brandului francez.

Cu o istorie îndelungată și o reputație solidă în domeniul auto, Citroen este pregătit să își reafirme prezența pe piața moldovenească și să contribuie la dezvoltarea mobilității în această regiune cu produse interesante.

Amintim că Citroen a existat oficial în Republica Moldova până la pandemia de COVID-19. Din anul 2002, grupul DAAC Hermes devenise dealer oficial și avusese un showroom pe strada Petricani. Un al doilea showroom Citroen a fost deschis în 2016 pe strada Burebista, însă cererea în scădere și-ar fi spus cuvântul mai aproape de sfârșitul deceniului.

Cmentariile sunt închise