Concernul General Motors şi Honda construiesc o uzină comună. Iată ce au de gând să producă

Concernul german General Motors şi compania japoneză Honda Motor Company au anunţat despre un parteneriat comun şi despre crearea unei întreprinderi comune care va produce unităţi de propulsie, care vor lucra pe bază de pile de hidrogen.

Ulterior, aceste motoare vor fi folosite pe automobilele noi ale ambelor branduri.

Potrivit unui comunicat oficial, uzina comună a GM şi Honda va fi construită în statul american Michigan. Suma totală a investiţiilor se va ridica la 85 de milioane de dolari din partea fiecărui producător.

De menţionat că Honda şi GM au anunţat oficial despre un parteneriat încă în anul 2013. Atunci a fost semnată o înţelegere care prevede construcţia unor sisteme de propulsie care vor funcţiona pe baza unor pile de combustie, dar şi a unor tehnologii de păstrate a hidrogenului.

Directorul operaţional al subdiviziunii americane Honda Motor Co Toshiaki Mikoshiba a spus:

“În ultimii trei ani, inginerii Honda şi GM au lucrat ca o singură echipă, întrunind toată experienţa necesară pentru căutarea şi crearea unor tehnologii de generaţie nouă. Acum am ajuns la un nou nivel de producţie în masă, lucru care va pune la dispoziţia clienţilor tehnologii ale viitorului”.

Noua uzină va fi condusă de un consiliu de directori, membrii căruia vor fi delegaţi de ambele părţi (câte trei persoane).

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/