(update) Cozi în vama Leușeni-Albița. Probleme temporare au fost în partea română

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update 12:15) Ofițerul de presă al Serviciului Vamal, Tatiana Șompol, ne-a informat că situația a revenit la normal după ce au fost deschise toate pistele și a fost suplinit numărul de personal pentru a face față cozilor.


(10:20) În atenția călătorilor! Serviciul Vamal și Poliția de Frontieră informează că de dimineață se atestă un flux majorat de autoturisme. Acestea așteaptă să traverseze prin PTF Leușeni-Albița.

Vama Leușeni 20 iunie

Din cauza unor defecțiuni tehnice la baza de date a autorităților române a fost temporar întreruptă activitatea de control la trecerea frontierei prin Albița. La această oră a fost redresată situația, însă cozile formate încă rămân mari.

Călătorii sunt îndemnați la răbdare și înțelegere, ori la alegerea din timp a alternativelor în caz de grabă.

Informații suplimentare despre traficul la frontieră pot fi aflate prin intermediul Centrului Unic de Apel al Serviciului Vamal (022 788 888) sau Linia Verde a Poliției de Frontieră (022 259 717).

De asemenea, în timp real poate fi urmărită situația la trecerea frontierei pe platformele cu camere de supraveghere ale Serviciului Vamal și ale Poliției de Frontieră.

Vezi și: (video) Supercarurile văzute în vama Leușeni: Proprietarii au venit să facă kilometri prin Moldova

Cmentariile sunt închise