Descoperire uimitoare! La uzina AvtoVAZ s-ar fi confecţionat logouri Mercedes neautentice

În ediția corporativă a ziarului AvtoVAZ “Волжский автостроитель” se publică în mod regulat materiale în care Serviciul de Securitate al concernului rusesc povestește despre furturi scoase la iveală și despre alte încălcări. În urma celui mai recent control inopinat a fost deconspirată o producție foarte atipică, notează Lada Online.

Într-unul din atelierele uzinei constructoare de maşini din Toliatti, Rusia, a fost găsit un set de piese care erau utilizate pentru fabricarea logoului tridimensional care se găseşte pe maşinile mărcii Mercedes-Benz!

FOTO: cgtrader.com

Vezi şi: Cyberpunk-ul din epoca lui Brejnev. Cum primul hacker din URSS a spart constructorul AvtoVAZ

La locul de muncă nr. 17 al atelierului nr.1F31 de producție a echipamentelor tehnologice a fost găsit un set de piese care nu puteau face parte din producția de componente de care se ocupă AvtoVAZ. Pe această situaţie a fost iniţiată o anchetă internă.

Deocamdată nu se cunosc mai multe detalii, însă se poate presupune că instrumentele erau folosite pentru a face logouri contrafăcute, a căror destinaţie este deocamdată neclară.

Amintim că Mercedes-Benz are acum propria uzină pe teritoriul Federaţiei Ruse, care a fost inaugurată în luna aprilie a acestui an. Deocamdată acolo se produc sedanuri E-Class şi în viitor gama de produse se va extinde cu câteva SUV-uri.

Vezi şi: LADA părăseşte piaţa europeană, însă s-ar putea întoarce cu „o abordare globală”

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/