(foto) Accident în serpentinele dinspre Hînceşti. Un automobil a deparat de pe carosabil şi a ajuns într-o râpă

Un accident de circulaţie a avut loc în această dimineaţă în serpentinele care urmează imediat după hotarul raioanelor Ialoveni şi Hînceşti, pe traseul Chişinău-Hînceşti. Pe acest drum în rampă/pantă, cu mai multe curbe periculoase, un automobil a derapat şi a ajuns într-o râpă.

Potrivit informaţiilor preliminare, s-a întâmplat situaţia din cauza carosabilului alunecos, deşi conducătorul maşinii circulase cu viteză regulamentară când s-a angajat într-o depăşire care l-a făcut ulterior să piardă controlul volanului.

Un martor ocular care a publicat aceste imagini de la faţa locului povesteşte că în automobilul de model VW Passat se aflau trei persoane, o familie formată dintr-un bărbat şi o femeie, dar şi un copil de curând născut. Din fericire toţi au rămas teferi: şoferul a putut părăsi de sine stătător maşina printr-o fereastră, însă mama împreună cu pruncul au avut nevoie de suport pentru că o uşă se blocase din cauza deformării caroseriei.

Autovehiculul a ajuns în afara carosabilului, deşi putea să nu se întâmple pentru că în această secţiune exista înainte un parapet metalic, însă acesta a fost tăiat în urma altor accidente care au mai avut loc în trecut în zonă şi nu a mai fost înlocuit. În locul construcţiei s-au instalat doar câteva elemente reflectorizante din plastic.

Acelaşi martor ocular, care a acordat ajutor persoanelor în nevoie şi a contactat salvatorii/poliţia, a declarat că pruncul nu se afla în vreun scaun auto corespunzător. În plus, maşina era echipată cu anvelope de vară, iar de aici poate fi trasă şi o concluzie: anvelopele de iarnă încă nu se recomandă de schimbat cu cele de vară, asta pentru că ultimele, la temperaturi mici, nu sunt eficiente pe deplin.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Vezi şi:

(foto/video) Accident pe traseul Hîncești-Chișinău. Un camion s-a răsturnat şi stă de aseară într-o curbă

https://autoblog.md/foto-drumul-spre-hincesti-a-fost-paralizat-din-cauza-unui-accident-groaznic/

(video) Parapetele cu role inventate în Coreea de Sud au ajuns şi în România

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/