(foto/video) Accident pe traseul Hîncești-Chișinău. Un camion s-a răsturnat şi stă de aseară într-o curbă

Un camion stă, încă de aseară, răsturnat într-o curbă, în preajma satului Buţeni din raionul Hînceşti. Vehiculul era încărcat cu 14 tone de fulgi de plastic. Şoferul, un bărbat în vârstă de 57 de ani, s-a ales cu o sperietură zdravănă, dar şi cu o noapte albă.

Accidentul s-a produs ieri, în jurul orei 18:00, iar vehiculul nu a fost, încă, ridicat de pe marginea carosabilului. Şoferul camionului a declarat că se întorcea din România. La un moment dat, bărbatul a pierdut controlul volanului, iar vehiculul s-a răsturnat. S-a întâmplat asta pentru că marfa nu a fost repartizată corect în vehicul, scrie publika.md

Ieri, la faţa locului s-a deplasat o ambulanţă şi un echipaj de poliţie. Şoferul a trecut testul de alcoolemie care a demonstrat că bărbatul a urcat treaz la volan. După ce au analizat circumstanţele accidentului, oamenii legii au plecat. Conducătorul auto a înnoptat însă în camion, aşa cum, până dimineaţa, nu a găsit nicio soluţie pentru a ridica vehiculul.

“Sunt 16 ore de când s-a întâmplat accidentul. Maşina stă aici, nu-i nimeni. Omul acesta stă singur. A fost ambulanţa şi a spus că tot e în regulă, a fost poliţia şi a scris un act că s-a întâmplat accidental şi s-a dus acasă”, a povestit un martor ocular.

Potrivit ofiţerului de presă al Inspectoratului de Poliţie din Hînceşti, Cristina Vicol, proprietarul vehicului este obligat să ridice camionul. Mai mult, şoferul riscă să fie tras la răspundere contravenţională.

FOTO: facebook.com/Krocos Igor
FOTO: facebook.com/Krocos Igor

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire!

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/