Detalii despre accidentul din raionul Ialoveni. Şoferul de 19 ani nu fusese beat

Am obţinut detalii noi despre tragicul accident care s-a întâmplat în seara zilei de ieri în raionul Ialoveni. Ofiţerul de presă al Inspectoratului de Poliţie local, Didenco Mariana, ne-a comunicat că şoferul care s-ar face vinovat de producerea impactului nu se afla în stare de ebrietate la volan.

Conform informaţiilor oficiale, la ora 18:56, poliția din Ialoveni a fost a fost sesizată de către o persoană precum că, în apropierea localității Horești, pe traseul Chișinău-Cimişlia (M3), s-a produs un accident rutier cu implicarea a două unități de transport, în urma căruia mai multe persoane au avut de suferit.

Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că un bărbat cu vârsta de 28 ani, două doamne de 67 ani și 34 ani, cât și doi copii cu vârstele de 10 și respectiv 5 ani, deplasându-se cu un VW T5 pe traseul în cauză, în apropiere de localitatea Horești au fost tamponați de către un automobil marca BMW care se deplasa în aceeași direcție.

În urma impactului microbuzul a derapat şi a părăsit carosabilul spre dreapta, fiind proiectat în canalul de scurgere a apei pluviale, după care a continuat să derapeze şi a fost direcţionat în decorul platformei drumului secundar, rostogolindu-se în adiacentul traseului, pe dreapta în câmp.

Automobilul marca BMW era condus de un tânăr de 19 ani. Acesta nu s-a dovedit a fi în stare de ebrietate în urma testării cu aparatul Drager, avusese asupra sa un permis de conducere şi se afla singur în habitaclu. Sedanul a derapat în aceiași direcție şi a fost proiectat în canalul de scurgere a apei pluviale, în partea laterală dreapta a traseului.

În urma impactului dintre cele două autovehicule, minora de 5 ani a decedat la fața locului, iar pasagerii (minora de 10 ani şi cele două femei), cât şi conducătorul BMW-ului, au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Pe faptul celor menționate, în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor, la IP Ialoveni a fost înregistrat un proces penal, examinat prin prisma art. 264 alin. (3) din Codul Penal al RM. Alte date și circumstanțe cu privire la producerea accidentului se stabilesc.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/