(video) „Avea o viteză nebună!” Momentul când la milimetri de o mașină trece alta cu minimum 130 km/h

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Cei de la Agenția Servicii Publice sau vreo instituție similară din altă țară, nu au confecționat și acordat oare din greșeală un permis de conducere? Din сâte se pare da, căci conducătorul automobilului din imagini nu poate fi catalogat drept unul care contribuie la securitatea rutieră generală, respectă alți participanți la trafic și regulile de circulație.

Nu se poate stabili din imagini modelul mașinii și numărul de înmatriculare, dar mai ales cine era la volan, moldovean sau vreun străin, astfel încât identificarea contravenientului ar fi practic imposibilă. Chiar dacă a trecut la mică distanţă de camera de bord şi la milimetri de automobilul care o avea în interior, viteza excesivă este motivul pentru care nu poate fi înțeleasă din imagini nici marca maşinii şi nici tipul caroseriei.

Femeia care a publicat imaginile le-a descris astfel: „O secundă înainte de… Dar soțul meu l-a văzut la timp, că zbura pe contrasens (n.r. strada Grădina Botanică)… Ne-a zgâriat puțin oglinda. Din păcate, chiar și la o derulare foarte lentă a imaginilor video, numărul nu poate fi văzut căci avea o viteză nebună. Data și ora pe camera de bord nu a fost setată. Situația a avut loc de fapt la ora 22:50 a zilei de 14 iulie.”

VIDEO: facebook.com/ann.semionov

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise