Detalii despre accidentul mortal de pe bd. Dacia. Șoferul răsturnat a încercat să fugă și a refuzat testul alcoolscopic

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Iată și detaliile oficiale despre ce s-a întâmplat în această dimineață pe bd. Dacia, unde s-a generat un haos în trafic. În jurul orei 7:00, Poliția a fost sesizată despre producerea accidentului tamponare de pieton.

Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că un tânăr de 26 de ani, conducător al unui Audi înmatriculat în alt stat (internauți afirmă că avea plăcuțe ucrainene), a lovit un bărbat de 76 de ani care traversa bulevardul Dacia regulamentar.

În urma impactului, bărbatul în vârstă a decedat pe loc.

IGP spune că șoferul a încercat să se eschiveze de la locul accidentului rutier, dar a fost reținut de polițiști. Martori vorbesc că vreo 20 de persoane s-au pornit pe urmele sale pentru a-l opri.

Bărbatul a refuzat testarea alcoolscopică, urmând să-i fie prelevate probele biologice pentru a se stabili dacă era sau nu sub influența alcoolului sau a altor substanțe. De asemenea, urmează să fie reținut pentru 72 de ore.

Pe caz a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Deocamdată rămâne neclar ce a condus exact la răsturnare: încercarea de a evita accidentul sau controlul pierdut al volanului după tamponare și eventuala derapare…

Dar iată ce ar fi văzut un martor: „Șoferul era beat și singur, cu viteză mare a lovit un pieton atât de puternic încât l-a și dezbrăcat, apoi a lovit un copac, s-a răsturnat și s-a mai rostogolit câțiva metri. A ieșit din mașină șchiopătând, și-a scos plăcuțele și a vrut să fugă. Oamenii care erau acolo l-au prins. S-a întâmplat chiar lângă ferestrele mele, de la o lovitură atât de puternică ne-am speriat toți cei din casă și ne-am trezit, încă tremur.”

martor accident Dacia

Cmentariile sunt închise