Un bărbat din stânga Nistrului intenționa să-şi aducă o Mazda din Polonia, dar a întâmpinat o problemă în vama Galaţi

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Galați Rutier efectuează cercetări cu privire la un bărbat cu cetățenie Republica Moldova, care a prezentat la control un permis de conducere nerecunoscut de statul român. Concetățeanul de 42 de ani dorea să intre în Moldova la volanul unei Mazda înmatriculate în Polonia.

Bărbatul a prezentat la control un permis de conducere eliberat de autoritățile din regiunea Transnistria, având imprimate datele și fotografia sa, document ce nu este recunoscut de statul român. S-au efectuat verificări în comun cu autoritățile din Republica Moldova în urma cărora a rezultat faptul că bărbatul nu deține în genere un permis de conducere valabil.

Cu privire la cele constatate, persoana a declarat că nu ştia că un astfel de document nu este recunoscut de statul român, iar în Republica Moldova poate circula fără probleme cu acest tip de permis.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu are drept de a conduce. La finalizarea cercetărilor, se vor lua măsurile legale care se impun.

Cmentariile sunt închise