(video) Alt nivel de indiferență? Un bărbat din nordul ţării conducea un motocultor fiind beat, dar şi drogat

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Polițiștii din Glodeni au intensificat activitățile de prevenire a accidentelor rutiere cu implicarea motocultoarelor și tehnicii agricole pe teritoriul raionului. Şi astăzi, în rezultatul verificărilor, a fost depistat conducătorul unui motocultor, în vârstă de 38 de ani, care consumase alcool, având o concentrație de 0.71 mg/l vapori de alcool în aerul expirat.

În timpul documentării, bărbatul a manifestat un comportament neadecvat, fapt ce i-a determinat pe polițiști să-l însoțească la instituția medicală pentru prelevarea probelor biologice, iar rezultatul acestora a arătat că acesta se afla și în stare de ebrietate narcotică!

Bărbatul a fost înlăturat de la conducerea unității de transport, iar pe numele lui a fost pornită o cauză contravențională pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Riscă până la 25.000 de lei amendă.

Iar în raionul Donduşeni, mai exact pe o stradă din satul Tîrnova, a fost tras pe dreapta un automobil Renault. La volan era un bărbat de 34 de ani, domiciliat în aceeași localitate, care emanase în timpul discuţiei un miros puternic de alcool. Imediat a fost supus testării alcoolscopice şi rezultatul a arătat 1.41 mg/l vapori de alcool în aerul expirat.

Bărbatul este documentat penal pentru condusul unui autovehicul în stare de ebrietate avansată. Mașina acestuia a fost ridicată și dusă la parcarea specială.

În ultimele 24 de ore, 18 conducători auto au fost depistați în stare de ebrietate, dintre care 12 se aflau în stare avansată!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/