Un moldovean a încercat să-şi aducă din România un Tucson cumpărat la “ofertă”, doar că avea numere false

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Poliţiştii de frontieră români din vama Sculeni au depistat la controlul de rutină şi au indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor un Hyundai Tucson, fabricat în 2023, pentru care au fost prezentate documente false de înmatriculare.

Maşina, cu număr de înmatriculare specific Suediei, era condusă de un moldovean în vârstă de 54 de ani, care intenționa să părăsească România.

Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea certificatului de înmatriculare cu însemnele autorităţilor suedeze, precum şi cu privire la situaţia juridică a autoturismului, s-au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care s-a aflat că certificatul de înmatriculare prezentat la control nu îndeplinește condiţiile de formă şi fond ale unui document autentic, fiind fals.

În consecinţă, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare şi au constatat că autoturismul figurează de fapt înmatriculat în România, cu numere de leasing, fiind proprietatea unei societăţi de profil din Bucureşti!

Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că a achiziționat autoturismul de la un cetăţean român, de pe un site de vânzări auto, achitând suma de 31.110 euro fără a avea cunoștință că nu aparţine vânzătorului.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârșirea infracțiunilor de fals material, uz de fals, conducerea unui autovehicul cu numere false de înmatriculare şi tăinuire, iar autoturismul în valoare reală de 183.000 de roni (37.120 de euro) a fost reţinut în vederea continuării cercetărilor.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/