(video) BRABUS îşi anunţă cel mai ieftin produs – o motocicletă

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Atelierul de tuning BRABUS anunţă deocamdată cel mai ieftin autovehicul pe care îl poate oferi, deşi într-un număr limitat. Este vorba despre prima motocicletă BRABUS, numită 1300 R. A fost concepută în colaborare cu cei de la KTM pentru entuziaștii care sunt cu ochii pe detalii.

La baza lui BRABUS 1300 R stă un KTM 1290 SUPER DUKE R EVO. Fiind cea mai recentă evoluție a KTM în ceea ce privește motocicletele construite în condiții de performanță, acest model remarcabil oferă cele mai bune experiențe de pilotaj de ultimă oră, ergonomie fără compromisuri și o “inimă” puternică – un motor masiv V-Twin care produce 180 CP la 9.500 rpm și 140 Nm de cuplu la 8.000 rpm, având un volum de 1.301 cm3.

Conform semnăturii atelierului, BRABUS 1300 R păstrează inconfundabilul design Black and Bold pe o colecție de componente exclusive. Jantele forjate ușoare Monoblock Z cu 9 spițe, prizele de aer personalizate din fibră de carbon, eşapamentul, animaţia de start, farul distinctiv și un scaun încălzit personalizat, alături de alte detalii, toate au indicii de stil inconfundabile de la supercarurile BRABUS.

Pentru a adăuga o notă suplimentară de individualitate unică, BRABUS 1300 R este oferit în doar două scheme de culori – Magma Red și Signature Black. Doar 77 din fiecare variantă vor intra în producție, numărul 77 semnificând anul 1977 în care a fost înființat BRABUS.

Din punct de vedere tehnic, noul BRABUS 1300 R utilizează cea mai recentă tehnologie de suspensie semi-activă WP APEX. Acest lucru permite conducătorilor să selecteze între șase moduri dedicate de amortizare – COMFORT, STREET, SPORT, TRACK, ADVANCED sau AUTO, ultimul care se adaptează automat la condițiile de drum, precum și la cele de condus.

Caracteristicile de viteză ale motocicletei nu sunt dezvăluite, dar cea care îi serveşte drept bază poate face 0-100 km/h în aproximativ 3.0 secunde şi poate atinge maximum 270 km/h.

Precomenzile motocicletei încep de astăzi, 14 februarie. În Germania preţul de start îi este de 39.500 euro.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise