Detroit 2016: Genesis G90 se prezintă în toată frumusețea. Iată când vine în Moldova

La scurt timp după ce Hyundai a anunțat că lansează propriul brand de mașini premium care se va numi Genesis, în cadrul Salonului Auto Nord American coreenii au expus în stand și primul model din noua gamă – Genesis G90. Noul model va veni și în Republica Moldova la începutul anului următor, iar potrivit importatorului oficial Hyundai din țara noastră, marca Genesis va avea parte de un showroom propriu ce va da dovadă de mare clasă și lux.

Citeşte şi: Hyundai atacă granzii germani cu noul Genesis G90

genesis-g90-0239.0

Hyundai vrea să concureze în segmentul de lux cu numele grele deja bine consacrate. Pentru asta a avut grijă ca noul Genesis G90 să se alinieze la cele mai stricte standarde în materie de izolare fonică, calitatea materialelor și confort. Din acest motiv, s-a lucrat mult la antifonare, în timp ce ampatamentul a fost întins cu tocmai 11.4 cm pentru a oferi și mai mult spațiu pasagerilor spate.

genesis-g90-0253.0

Inițial vor fi disponibile doar două motoare, ambele pe benzină. Cea mai accesibilă va fi versiunea cu motor biturbo de 3.3 litri V6 ce dezvoltă 365 cai putere, urmată de unitatea V8 de 5.0 litri care va pune la dispoziția șoferului tocmai 420 cai putere. Standard tot cuplul va pleca pe puntea spate, însă opțional se poate opta pentru sistemul de tracțiune integrală H-TRAC. Indiferent de alegerea făcută, noul Genesis G90 va fi disponibil cu cutia automată cu opt rapoarte.

genesis-g90-0317.0

Chiar dacă exteriorul se deosebește mult de cel al bătrânului Equus, în interior vom găsi multe noutăți. Aici veți putea găsi ecranul color de 12.3 inch, sistemul audio de înaltă fidelitate Lexicon cu 17 difuzoare și un subwoofer. Șoferul va fi asistat de mai multe tehnologii de siguranță activă cum ar fi sistemul de monitorizare a benzii de rulare, sistemul de detectare a pietonilor sau Rear Cross-Traffic Alert. Desigur cei de pe bancheta spate se vor bucura de un sistem de masaj și un sistem infotainment din care vor face parte și monitoarele de 9.2 inch.

În următorii cinci ani, coreenii au promis lansarea altor cinci modele din gama Genesis.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/