Noul Hyundai Tucson a cucerit timp de o luna peste 50 de clienti din Moldova!

Are un design irezistibil, este mai încăpător, promite tehnologii de ultimă oră și motoare eficiente! Acestea sunt calitățile cu care se laudă noua generație Hyundai Tucson care a venit de curând în Republica Moldova! În ciuda faptului că debutul oficial al noului Tucson a avut loc la sfârșitul lunii august, mai bine de 50 clienți din țara noastră au optat deja pentru noua generație!

MK3_4799

Unul dintre aceștia este și Constantin Mihalachi, editorul șef AutoStrada.MD și realizatorul emisiunii AutoStrada care la rândul său a intrat de curând în posesia cheilor de la noua generație Hyundai Tucson! „Începând cu anul 2014 am avut ocazia să conduc vechiul Tucson de care am rămas foarte mulțumit, însă odată ce am văzut noua generație am zis că neapărat voi comanda un exemplar. Eu am optat pentru varianta turbo diesel de 2.0 litri și 186 cai putere care promite un consum de combustibil foarte scăzut și multă putere! Însă cel mai mult îmi place să observ cum oamenii întorc capul în stradă după noul Tucson, semn că designerilor le-a reușit o mașină deosebit de atractivă!”

MK3_4821

Cel mai important argument cu care se își convinge clienții noul Hyundai Tucson este raportul preț calitate! Având un preț de start de doar 16.400 euro, crossoverul coreean este unul dintre cele mai atractive oferte din acest segment în țara noastră. Noul Hyundai Tucson are acum niște dimensiuni mai generoase, mai exact este mai lung cu 6 cm și mai lat cu 3 cm, cifre care au permis creșterea spațiului interior pentru ca pasagerii să se bucure de mai mult confort!

MK3_4812

Spațiul destinat bagajelor ajunge la 530 de litri, cifră suficient de mare pentru ca în portbagaj să-și găsească loc toate bagajele celor patru pasageri, dar și roata de rezervă de dimensiuni normale. Însă dacă vă doriți și mai mult spațiu aflați că acum puteți rabata bancheta din spate în totalitate, iar astfel va fi formată o podea absolut plată care va permite încărcarea obiectelor ceva mai mari în interior.

MK3_4839

Interiorul noului Hyundai Tucson dă dovadă de materiale mult mai calitative. Atât tapițeria textilă, cât și pielea de pe scaune sunt mult mai plăcute la atingere. Nu ar trebui să uitămm despre noul monitor de 8.2 inch parte a sistemului infotainment care oferă accesul la sistemul audio al mașinii sau la cel de navigație care include și sistemul Tom Tom Live pe o perioadă de 7 ani. Acest ecran color tactil este unul dintre cele mai mari din segment și la sigur îi va bucura pe toți pasagerii noului Tucson!

MK3_4864

Și pe cadranul de bord și-a făcut loc un ecran color de 4.2 inch, mulțumită căruia puteți vedea toate datele vitale ale mașinii, cum ar fi consumul de combustibil, indicele de presiune a aerului din roți, autonomia mașinii, comenzile sistemului de navigație, ș.a!

MK3_4848

Inițial noul Hyundai Tucson este disponibil în țara noastră fie cu motorul pe benzină de 2.0 litri ce produce 155 cai putere, fie cu dieselul de 2.0 litri și 186 cai putere! Ambele motoare standard sunt cuplate la cutia manuală cu 6 rapoarte ce transferă puterea pe roțile față, iar opțional puteți beneficia de transmisia automată cu 6 rapoarte și sistemul de tracțiune integrală cu diferențial blocabil și sistem de coborâre în pantă! Ceva mai târziu pe piața din țara noastră va fi disponibil și motorul pe benzină de 1.6 litri turbo care livrează 170 cai putere!

MK3_4857

Trecând la dotările pe care le puteți avea în noul Hyundai Tucson, trebuie să menționăm aici sistemul de monitorizare a unghiurilor moarte, plafonul panoramic, portbagajul acționat electric, scaunele tapițate cu piele, sistemul de frânare urgentă în zonele urbane, ecranul color de 8.2 inch, scaunele cu sistem de încălzire și ventilare, ș.a.

MK3_4842

Prețul noului Hyundai Tucson începe în Republica Moldova de la 16.400 euro pentru varianta pe benzină cu transmisie manuală și tracțiune față, în timp ce dieselul are un preț de start de 18.900 euro! Mai multe detalii despre noul Hyundai Tucson puteți găsi pe site-ul Hyundai Moldova  sau la sediul reprezentanței de pe strada Calea Moșilor 5/1.

MK3_4799

MK3_4803

MK3_4806

MK3_4812

MK3_4825

MK3_4828

MK3_4831

MK3_4835

MK3_4837

MK3_4842

MK3_4848

MK3_4851

MK3_4859

MK3_4864

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/