Dispare formatul plug&play, apare wireless! BMW pregăteşte integrarea Android Auto în maşinile sale

BMW Group îşi extinde orizontul de conectivitate perfectă în automobilele sale prin introducerea Android Auto™ cu începere de la jumătatea anului 2020.

Android Auto, cel mai nou serviciu digital şi centrat pe utilizator disponibil la BMW, va permite clienţilor să-şi conecteze wireless smartphone-urile Android la automobil şi, prin aceasta, să se bucure de acces la informaţii utile precum destinaţii sugerate şi întâlniri viitoare atunci când este nevoie.

Android Auto este un mod mai simplu şi mai sigur de a utiliza smartphone-ul în automobile BMW, uşurând accesul la muzică, media şi aplicaţii de mesagerie. Prin conexiunea wireless, conectarea unui smartphone Android la un BMW devine extrem de uşor de utilizat cu o interfaţă simplificată.

În plus, Android Auto va fi integrat direct în cockpit-ul complet digital al modelelor BMW, ceea ce înseamnă că în viitor clienţii vor putea vedea informaţii importante nu doar pe monitorul central, ci şi în forma adaptată inteligent pe Info Display din panoul de instrumente, precum şi pe Head-Up Display, unde apar în direcţia de condus a celui de la volan.

Google Assistant din Android Auto face simplă orientarea, menţinerea contactului şi a productivităţii. “Mulţi dintre clienţii noştri au menţionat importanţa de a avea Android Auto într-un automobil BMW pentru a utiliza o serie de dotări familiare unui smartphone Android, sigur şi fără a fi distraşi de la drum, pe lângă funcţiile şi serviciile proprii BMW”, declară Peter Henrich, vicepreşedinte executiv BMW pentru managementul produsului. “Vom oferi clienţilor acest serviciu cu începere din iulie 2020”.

Patrick Brady, vicepreşedinte tehnic Google: “Suntem încântaţi să lucrăm cu BMW pentru ca de anul viitor să aducem Android Auto wireless pentru clienţii lor din lumea întreagă. Conexiunea perfectă a smartphone-urilor Android la modelele BMW permite clienţilor să ruleze rapid şi să aibă acces la aplicaţiile şi serviciile lor favorite într-o experienţă mai sigură”.

Android Auto într-un automobil BMW va fi demonstrat live pentru prima dată la Consumer Electronics Show (CES) 2020 şi va fi disponibil clienţilor iniţial din 20 de ţări din iulie 2020 pentru toate maşinile cu sistem de operare BMW 7.0.

Puteţi accesa acest link pentru a vedea smartphone-urile care suportă Android Auto cu conexiune wireless.

Vezi şi:

(video) BMW anunţă un nou asistent vocal inteligent, cu care vei putea discuta inclusiv despre sensul vieţii

(video) Android Auto a primit o actualizare majoră după cinci ani de la apariţie

https://autoblog.md/nu-ai-android-auto-masina-acum-il-poti-instala-si-folosi-de-pe-ecranul-telefonului-tau/

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/