Dispoziție stricată de sărbători. Un tânăr a rămas fără al său BMW X5 în vama Sculeni

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere Sculeni au descoperit la control şi indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor un BMW X5 (F15) din 2014. SUV-ul sport figura în bazele de date ca fiind furat din Marea Britanie, fiind declarat furat după ce a intrat în România.

Mașina a fost furată din 13 decembrie 2023, iar semnalarea dată prin INTERPOL a urmat pe 15 decembrie 2023.

Descoperirea a fost făcută în seara zilei de 23 decembrie, în jurul orei 19:50, când s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control necesare un bărbat cu dublă cetățenie. Tânărul în vârstă de 28 de ani intenționa să părăsească România și să intre în țara noastră, conducând un BMW X5 înmatriculat în Republica Moldova!

Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autoturismului, s-au efectuat verificări suplimentare și s-a descoperit că mașina figurează în bazele de date ca fiind furată. Semnalarea a fost introdusă de autoritățile din Marea Britanie.

Poliţiştii de frontieră efectuează acum cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, iar autoturismul, evaluat la 60.000 de lei românești (circa 12.100 de euro), a fost reținut în vederea continuării cercetărilor.

Vezi și:

Cmentariile sunt închise