Doi vitezomani din sudul țării, ambii cu Mercedes-uri, documentați de polițiștii de patrulare

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Doi vitezomani din sudul țării, ambii cu Mercedes-uri, au fost în mod evident opriți și documentați de polițiștii de patrulare. Zburau prin apropiere de localități cu mare viteză, iar faptele le-au fost probate prin intermediul radarelor TruCAM.

Vitezomani prinși cu TruCAM-ul
Vitezomani prinși cu TruCAM-ul

Primul caz a avut loc ieri, în apropiere de satul Antonești din raionul Cantemir. O șoferiță de 30 de ani se deplasa cu o viteză de 145 km/h.

Cel de al doilea caz a avut loc astăzi dimineață în apropierea satului Sagaidac din raionul Cimișlia. Un șofer de 32 de ani se deplasa cu 164 km/h.

Potrivit legislației, depășirea vitezei de circulație stabilite pe sectorul respectiv de drum de la 60 la 80 km/oră se sancționează cu amendă de la 45 la 50 de unități convenționale cu suspendarea exercitării dreptului special de a conduce vehicule pe un termen de la 30 la 45 de zile.

Poliția solicită repetat, inclusiv de la vitezomani, respectarea limitei de viteză și a regulilor de circulație. Viteza maximă de circulație pe teritoriul Republicii Moldova este de 90 km/h și nu mai mult. Autostrăzi deocamdată nu avem.

Cmentariile sunt închise