(video) Un motociclist şi-a rupt oglinda de o maşină a IP Sîngerei, după care s-a jucat cu echipajul. Acum va regreta asta

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Ieri pe canale de Telegram a fost distribuit un clip video despre care la moment nu se cunoştea unde a fost înregistrat. Imaginile arată cum un motociclist se deplasează pe lângă o maşină de poliţie, iar într-un moment a trecut atât de aproape încât şi-a rupt oglinda. Iar ulterior, într-un mod surprinzător, motociclistul a continuat să se joace cu echipajul.

Am căutat să aflăm detalii despre această situaţie, însă nu am putut afla iniţial nimic. Abia după ce a fost recunoscută locaţia prin comentarii, fiind vorba de localitatea Pepeni din raionul Sîngerei, am contactat IP Sîngerei care ne-a confirmat cazul. Ni s-a spus doar că motociclistul a fost identificat şi are 21 de ani. A fost inițiată o procedură contravenționala pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și luarea unei decizii legale în conformitate cu prevederile legislației in vigoare.

Atenţie, cuvinte necenzurate!

VIDEO: autoblog.md

Pe de altă parte, conform unor informaţii neoficiale, individul nu a fost reţinut instant de teama de a nu fi rănit, căci nu purta nici măcar elementară cască de protecţie. Echipajul de poliţie era în drum spre locul producerii unui accident, însă ulterior au revenit să se ocupe de el.

Cumulativ pe mai multe articole pe care a fost documentat, pentru ce a făcut, riscă amendă de până la 71.400 de lei, până la 15 puncte de penalizare, cu privarea dreptului de a conduce de la şase luni la un an sau cu arest de până la 15 zile. Apropo, tipul a fost anterior certat cu legea.

Cmentariile sunt închise