(foto) Noul BMW Z4 debutează în acest an la Pebble Beach. Iată cum arată pe nişte schiţe brevetate

Noul BMW Z4 va fi prezentat în luna august la Concursul de Eleganţă de la Pebble Beach, SUA. Informaţia a apărut pe internet împreună cu nişte schiţe oficiale brevetate în care putem vedea maşina fără camuflaj, în posesia cărora au intrat colegii de la AutoWeek.

Amintim că anul trecut în aceeaşi locaţie a fost demonstrat în premieră mondială conceptul modelului.

Vedem deci că noutatea va avea un design exterior care va fi în mare parte identic cu cel al conceptului său. Sunt asemănătoare blocurile optice, stopurile care au un profil ieşit în afara caroseriei, grila radiatorului cu ale sale “nări” late, dar şi liniile diagonale care se întind pe lateral.

Maşina este deci gata pentru producţia în masă şi acum participă la o serie de teste finale.

Noul BMW Z4 este dezvoltat în colaborare cu Toyota, asta pentru că aceeaşi platformă o va folosi noua generaţie Supra. Despre decapotabila bavareză ştim la momentul de faţă doar că va avea o versiune de top numită M40i, cu motor nou cu şase cilindri în linie, o suspensie sport adaptivă, mecanisme de frânare sport, diferenţial spate cu sistem de blocare electronic şi altele.

Vezi neapărat: (video) Noul BMW Z4. Primele detalii oficiale

Mai multe detalii despre automobil am putea afla în cadrul premierei mondiale care îi va fi organizată mai târziu la Salonul Auto de la Paris.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/