(video) Succesorul lui Lamborghini Aventador a fost surprins pentru prima dată la teste

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Fotografii spioni au surprins pentru prima dată prototipul noului flagship al mărcii lângă sediul Lamborghini din Sant’Agata Bolognese.

Supercarul fusese îmbrăcat în mai multe straturi de camuflaj, însă un element cheie nu l-a putut ascunde – terminațiile mai neobișnuite ale sistemului de evacuare a gazelor de eşapament.

Terminațiile eșapamentului şi carcasele ce le acoperă sunt montate la un nivel neobișnuit de înalt, aparent chiar deasupra liniei unde sunt poziționate stopurile. Cele două atașamente centrale au o formă hexagonale, iar înăuntru ascund câte o pereche de ţevi uşor ovale.

Forma generală a corpului maşinii este una de înaltă eficienţă aerodinamică şi nu se exclude că unele elemente de design vor fi din nou inspirate de motivul Y sau de caroseria unghiulară a legendarului Countach.

Portierele vor avea în continuare o deschidere verticală – trăsătură caracteristică exclusiv produselor companiei cu motoare V12. Oglinzile laterale retrovizoare sunt montate pe suporturi separate pe portiere, iar prizele de aer din aripile posterioare par să fie mai mici în dimensiuni.

Se aşteaptă ca modelul să aibă la bază, în continuare, un monococ din fibră de carbon. De propulsie va răspunde un motor V12 complet nou (al treilea din istoria Lamborghini), care va fi asistat de agregate electrice pentru un plus de performanţă, dar şi pentru a reduce emisiile.

Conform planurilor mărcii, Urus facelift va fi lansat în 2022. Succesorul lui Aventador va urma în 2023. În 2024 vom vedea un succesor al modelului Huracan. Iar după 2025, prin 2027–2028, este de așteptat să fie lansat primul supercar Lamborghini pur electric.

Iată cum ar putea arăta succesorul lui Aventador în viziunea unui grafician:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/