(video) Auto Guangzhou 2021: Buick a impresionat cu două concepte ce reimaginează mobilitatea viitoare

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Buick și-a prezentat inovația prin introducerea la nivel global a două vehicule concept de perspectivă – Smart Pod și GL8 Flagship – la Auto Guangzhou 2021, evenimentul lider al industriei auto de anul acesta din sudul Chinei.  

Creat de Advanced Design Studio al GM din SUA, Smart Pod-ul folosește tehnologia de conducere autonomă și platforma Ultium a General Motors pentru a proiecta o experiență sigură, confortabilă și inteligentă pentru muncă și relaxare în timpul navetelor.

De cealaltă parte, fiind punctul de referință pentru monovolumele premium în China, GL8 continuă să evolueze odată cu GL8 Flagship, un MPV conceptual care previzualizează următoarea generaţie a modelului, una care promite să ducă experiența de conducere luxoasă a mărcii la un nou nivel.

Ce aflăm despre Buick Smart Pod:

  • Este un vehicul electric complet autonom construit pe platforma inovatoare Ultium și arhitectura electrică VIP.
  • În locul unor faruri şi stopuri tradiționale, exteriorul elegant încorporează tehnologia de iluminare micro-LED! Animația sa dinamică și ușa glisantă întâmpină pasagerii atunci când aceștia se apropie.
  • Odată ajunși în interior, pasagerii sunt cufundați într-un mediu premium. Cu scaunul de dormit inovator, care se înclină complet, Smart Pod oferă cea mai confortabilă și eficientă metodă de navetă. Aspectul multi-variabil al scaunelor facilitează și mai mult crearea de rețele și odihnă.
  • Interiorul transmite, de asemenea, filozofia de sustenabilitate a GM, prin adoptarea de materiale premium și naturale. Mesele retractabile, tehnologia modernă de noise-canceling, un sistem de management al sunetului ambiental, un sistem de purificare a aerului și alte detalii atente contribuie în continuare la ambianța de primă clasă și la experiența multi-senzorială plăcută.
  • În planşa de bord, în spatele unei banchete, este integrat un monitor retina LED retractabil de 50 de inci. Acest virtual cockpit de ultimă generaţie oferă o experiență extrem de intuitivă bazată pe AI pentru asistență și conectivitate perfectă cu lumea exterioară.
  • Datorită unui sistem de comenzi vocale inteligente și tehnologiei avansate de urmărire a ochilor, cabina inteligentă suportă o navigație fără dificultăţi și integrare în timp real cu dispozitivele personale, servind ca un birou pe roţi. Prin inteligența artificială și capacitatea de învățare automată, vehiculul conceptual se adaptează utilizatorului, făcând sugestii personalizate pentru o varietate de funcții.
  • Cu o gamă completă de senzori, acesta integrează hardware și software de top din industrie cu o suită de caracteristici de siguranță pentru a asigura o experiență de mobilitate personală sigură, inteligentă și relaxată.

Nu se menționează deocamdată nimic despre când ar putea apărea un astfel de autovehicul pe drumurile publice.

Ce aflăm despre Buick GL8 Flagship:

  • A fost desenat de profesioniștii în design de la PATAC (Pan Asia Technical Automotive Center, o companie deţinută în comun de GM şi SAIC) din Shanghai, integrând resursele globale.
  • Exteriorul său are o atracție pură și dinamică, suprafețele sculpturale evidențiindu-i puterea și energia. La stilul său inovator se adaugă un amestec distinct de culori exterioare și un acoperiș panoramic distinct care se extinde din față până în spate pentru o aerodinamică sporită.
  • Farurile în formă de aripă, o semnătură a Buick, sunt în continuă evoluţie. Acestea sunt funcționale, susținând conectivitatea avansată între vehicul, utilizatori, pietoni și alte vehicule.
  • Curios este că e asimetric în ceea ce priveşte portierele, iar hayonul i se deschide pe orizontală!
  • Detaliile curate, naturale și sculptate sunt o parte esențială a filosofiei de design interior. Scaunele lounge cu aspect flexibil permit cabinei distincte să servească drept spațiu deschis pentru toți ocupanții. Inspirat de peisajele montane și acvatice chinezești, vehiculul concept mai are şi o tavă inovatoare pentru servit ceai.
  • Conectivitatea sa multi-screen este susținută de un ecran liber centrat pe șofer de 30 de inci, un ecran tactil integrat pe volan și un head-up display avansat cu lățime completă.
  • O experiență audio premium este livrată printr-un sistem de sunet care este integrat în tetiere. Aproape toate funcțiile vehiculului pot fi controlate prin comenzi vocale avansate.
  • Încorporând tehnologia de mobilitate inteligentă V2X, GL8 Flagship oferă o experiență de conducere autonomă sigură și relaxată, cu conectivitate perfectă între vehicul, oameni, infrastructură și cloud.

Actuala, a treia generaţie Buick GL8, se produce din 2016. Respectiv, foarte curând va fi prezentată a patra pe baza conceptului în cauză.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/