Dubla doi! Unul dintre cele mai populare microbuze din țară a fost iar evacuat pentru parcare neregulamentară

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Unul dintre cele mai populare microbuze din țară a fost din nou evacuat pentru parcare neregulamentară, din nou de pe strada Puşkin, din nou din centrul Chișinăului. Se pare că activistul Vasile Costiuc s-a ales cu duşmani înrăiţi din rândul celor care luptă pentru eliberarea trotuarelor de cei care comit abuzuri.

Indiferent cine era la volan, data trecută proprietarul maşinii afirmând că nu el a parcat atunci incorect, acesta a intrat şi parcat pe trotuar, blocând accesul la o rampă pentru scaune cu rotile, ocupând şi o parte dintr-un loc de staţionare rezervat persoanelor cu dizabilităţi.

🤡 Автомобиль Костюка снова уехал в Трушены.🤦‍♂️ Машина Костюка снова была припаркована с нарушением. На этот раз она была припаркована на месте для людей с ограниченными возможностями, блокируя при этом пандус для инвалидных колясок.Кто-то из неравнодушных граждан вызвал полицию и авто было эвакуировано. 👍📍str. Alexandr Pușkin 32

Publicată de СтопХАМ Молдова pe Miercuri, 6 decembrie 2023

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise