Dwayne Johnson dă un reper. Persoane ca el nu încap în noul Porsche Taycan

Scenariul unui film trebuie schimbat pentru că actorul american care joacă rolul principal nu încape fizic în noul Porsche Taycan! Este vorba despre pelicula Red Notice, programată pentru debut în 2021, unde Dwayne Johnson se află în prim plan.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de therock (@therock)

Johnson măsoară 1.96 metri în înălțime și are 118 kilograme. Un lucru este clar: Porsche Taycan nu este făcut pentru șoferi ca Dwayne Johnson. Este și motivul pentru care filmările la cel mai recent film al său, Red Notice, au ajuns într-un moment critic. Echipa trebuie să schimbe scenariul pentru ca actorul gigant să nu fie nevoit să urce în mașina sport.

Chiar Dwayne Johnson a fost cel care a făcut anunțul, într-o manieră amuzantă, pe contul său de Instagram. “Șiiiii ghiciți cine este prea mare pentru a avea loc în această mașină sport. Acum trebuie să schimbăm întreaga secvență”, a povestit actorul. Acesta a postat pe rețeaua de socializare și o fotografie cu el lângă mașină.

Regizorul Rawson Thurber apare și el în imagine, încercând să-și dea seama care este unghiul potrivit, în așa fel încât cei care urmăresc filmul, să nu-și dea seama că Dwayne Johnson n-a avut loc în mașină.

The Rock dezvăluie că secvențele cu Porsche Taycan vor face parte dintr-o scenă nebună de urmărire. Actorul explică și faptul că livrarea mașinii pe platou a fost extreme de costisitoare și a implicat o adevărată desfășurare de forțe.

Dar planurile producătorilor au fost date peste cap pentru că actorul nu are o constituție potrivită pentru o astfel de mașină sport. “Nu este prima dată când mi se întâmplă așa ceva”, povestește cu amărăciune starul de la Hollywood. Acesta mizează pe creativitatea echipei de filmare pentru ca lucrurile să meargă bine în continuare.

Filmările au loc în Statele Unite și în Italia. Alături de The Rock, apar în filmul de acțiune și Ryan Reynolds, dar și “Wonder Woman” Gal Gadot.

https://autoblog.md/video-reportaj-autoblog-md-intalnire-exclusiva-cu-primul-porsche-taycan-turbo-venit-in-moldova/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/