(video) Reportaj Special: Anvelopele LASSA – am mers în Turcia ca să aflăm de ce sunt atât de populare la noi

Autor: Constantin Mihalachi

Pentru automobiliștii din Moldova, cel puțin pentru o bună parte dintre ei, nu mai este străină marca de anvelope Lassa. Venită în Moldova prin 2011 și promovată intensiv din anul următor, voi recunoaște că de la început am crezut că e o marcă chineză.

Doar după ce am văzut logo-ul imens Lassa de pe magazinul Master Lux aflat pe strada Petricani, am dat un search pe internet să aflu mai multe despre această marcă. Aflasem că este o marcă de anvelope dezvoltate și produse în Turcia, aflasem că face parte dintr-un concern imens, urmând ca deja de curând să aflu că Lassa se vinde anual cu zecile de mii de unități în Moldova și este cea mai populară marcă de anvelope din țara noastră.

Și iată că la sfârșit de septembrie am fost invitat de reprezentanții companiei turce în orașul Izmit, la Academia Brisa, acolo unde avea să aflu și mai multe detalii despre Lassa și produsele acestei companii.

Am și filmat un reportaj care sunt sigur că o să vă placă. În el vorbim un pic despre procesul de producție a anvelopelor Lassa, vă arătăm cât de important este să avem anvelope bine echilibrate și cu o presiune de aer corectă. Tare sper să vă placă acest reportaj. Vizionare plăcută!

Pentru mai multe detalii despre anvelopele Lassa și ofertele de preț pentru anvelopele de iarnă accesați site-ul Master-Lux.MD.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/